AH Vrtač Novice

Vse aktualne novice podjetja AH Vrtač najdete tukaj.

  1. Novice
  2. ŠKODA OCTAVIA RS
27.09.2024
Novosti znamke Škoda

ŠKODA OCTAVIA RS

PRAVA ŠPORTNICA

octavia rs


Že leta je Octavia RS znana po tem, da uteleša unikatno športnost, ne da bi pri tem trpela njena praktičnost. Naj vas navdušijo njen prepoznaven videz, sodobna tehnologija, napredni asistenčni sistemi in obilje udobja za vas in vašo družino. 


PREPLET ČUSTEV IN ŠPORTNOSTI

V sprednjem delu prevladuje mreža hladilnika v ćrni sijaj barvi z logotipom RS, športnost vozila pa še poudarja sprednji odbijač v barvi karoserije s črnim difuzorjem. Sodoben videz dajejo Octavii RS led matrični žarometi druge generacije z oblikovalskim elementom Cristallinium. Poleg tega za dinamičen videz skrbijo obrobe stekel, strešne sani in pokrovi zunanjih ogledal v črni sijaj barvi. Videz modela Octavia RS pa ne bi bil popoln brez unikatnih platišč do 19 col in rdečih zavornih čeljusti.

octavia%20rs
octavia%20rs
octavia%20rs

DINAMIČNA Z VSEH STRANI


Športni geni Octavia RS pridejo resnično do izraza na zadnjem delu avtomobila, kjer prevladujejo zadnji odbijač, specifičen za model RS, v črni sijaj barvi izpisano ime znamke na zadnjih vratih in LED zadnje luči z animiranimi smerniki in animirano funkcijo Coming/Leaving Home, ki so del serijske opreme. V tipičnem slogu RS je na zadku tudi rdeč odsevni pas, ki se razteza po celotni širini vozila, in športni izpuh s črnimi izpušnimi cevmi. Tako stranska kot zadnje steklo so dodatno zatemnjeni.

OBDAJTE SE Z NAJSODOBNEJŠO TEHNOLOGIJO

Ena od posebnosti Octavie RS je trikraki multifunkcijski športni volan z oznako RS. Zahvaljujoč serijsko vgrajeni 10-palični digitalni instrumentni plošči so vse ključne informacje vedno v voznikovem vidnem polju. Opcijsko je na voljo projecirni zaslon, ki trenutno hitrost, navigacijska navodila in druge informacije projecira na vetrobransko steklo. Za piko na i je tu infotainment sistem z navigacijo s 13-paličnim zaslonom, prek katerega boste resnično povezani s svojim avtomobilom.


NOTRANJOST, KI PROSI, DA JO ZAPELJETE

Prostorna notranjost združuje eleganco in sportnost. Ključne značilnosti serijske opreme so športni sedeži z logotipom RS, rdeči šivi, LED ambientna osvetlitev, črna stropna obloga ter armaturna plošča z neoprenom ali tkanino z mikrovlakni Suedia in pasom v videzu karbonskih vlaken. Športni vtis zaokrožajo jeklena pedala.

octavia%20rs
octavia%20rs

Za več informacij nas obiščite na Šucevi 28, 4000 Kranj.

Naši prodajni svetovalci vam bodo z veseljem predstavili to lepotico tudi v živo.


Kontakt:

04/2700 238 Tadej

04/2700 217 Klemen

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.